DOE CADEAU

Een Doe Cadeau DVD is leuk om samen met een Bonsai cadeau te geven aan iemand die niet weet hoe een Bonsai te verzorgen. Tegenwoordig zie je bij veel supermarkten en andere winkels bonsais te koop staan. Voor een paar euro kun je deze boom kopen en aan iemand cadeau geven. Wat ontbreekt bij het cadeau is de informatie hoe een Bonsai te verzorgen. De Doe Cadeau DVD is gemaakt om samen met een Bonsai boom cadeau te geven. Op de DVD staat alle informatie die nodig is om te starten met het verzorgen van de Bonsai boom. Dat maakt het voor de ontvanger van het cadeau makkelijker om de boom te verzorgen. Geloof me van een goedkope Bonsai is een prachtige Bonsai te maken. Als je maar weet hoe.

Lets create a Bonsai legend Dvd voor € 17,00 bestellen via info@bonsaicursus.com
(Graag ontvangen wij uw naam en factuuradres bij de bestelling. U ontvangt van ons de betaalgegevens en na betaling versturen wij de voldane factuur)

Op zoek naar een persoonlijk en blijvend cadeau? Denk eens aan een Bonsai. Bij een goede verzorging is een Bonsai een blijvend cadeau en kan worden doorgeven aan de volgende generatie kinderen. Het wordt dan een levensboom, er zijn wel Bonsais van 150 jaar oud.

Bonsaicursus: Een Bonsai past heel mooi bij bv een trouwmoment.

DOE CADEAU

Doe Cadeau DVD is erg leuk om te geven samen met een Bonsaiboom

Op de DVD vind je behalve veel informatie ook veel tips en een complete cursus. Groene vingers zijn overbodig daar alle informatie op de DVD in de korte films te luisteren en te kijken is. De korte films van Mariline Limberti (bonsai-expert) zijn erg makkelijk te kijken en er staat ongelooflijk veel informatie op. Met deze DVD kun je de boom zelf verzorgen en onderhouden. Door te snoeien zoals Mariline op de films laat zien kun je een mooie vorm creëren.
Haal de allereerste kennis in huis met deze Bonsaicursus Doe DVD. Stop geduld en liefde in de boom, hoe mooier hij wordt. Groei zelf uit tot een ware bonsaikunstenaar om zo je eigen legende te creëren.

DVD informatie

Het is van ongelooflijk belang dat je weet als je een Bonsai cadeau krijgt hoe de Bonsaiboom te verzorgen. Als dat niet het geval is zul je met veel minder plezier de boom verzorgen omdat de boom al gauw zijn bladeren laat vallen. Beginners hebben nog geen ervaring, wat ze wel hebben is inspiratie om met de boom aan de slag te gaan.

Op de Doe Cadeau DVD staat veel informatie over het aanschaffen van basis gereedschap. Ook het snoeien en opbouwen van de Bonsai komt aan de orde. Verpotten en wortelsnoei wordt ook uitgebreid besproken en Mariline laat zien hoe ze met een stukje wortelgaas en aluminiumdraad de Bonsai in zijn nieuwe pot terugzet. Ook het geven van water en mest komt aan de orde. Welke plek is het meest geschikt voor de Bonsai. En welke Bonsai is er gekocht een binnen of buiten bonsai.

Lets create a Bonsai legend Dvd voor € 17,00 bestellen via info@bonsaicursus.com
(Graag ontvangen wij uw naam en factuuradres bij de bestelling. U ontvangt van ons de betaalgegevens en na betaling versturen wij de voldane factuur)